Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii viitorului, simplu și gratuit!

În 2020, cu o parte din sumele strânse, Asociația Bine Pentru Oameni a putut sprijini educația, oferind burse speciale elevilor olimpici si suport pentru terminarea studiilor.

De asemenea, în anul ce a trecut Asociatia Bine pentru Oameni a reușit să doneze două laptopuri și o imprimantă Asociației Sfântul Nicolae, asociație care avea mare nevoie de suport tehnologic în zona administrativă. În momentul de față, unul dintre laptopuri și imprimanta sunt folosite de asociație intern, iar de celălalt laptop se bucură copiii în sala de clasa special amenajată pentru informatică și lectură.

Cum poți ajuta si tu?

Redirecționarea este alegerea fiecărui contribuabil referitoare la modul în care să fie folosiți o parte dintre banii pe care i-a virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2020. Nu presupune costuri suplimentare. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Pentru a redirecționa până la 3,5% din impozitul pe 2020, trimite-ne formularul 230 completat și semnat într-una din modalitățile de mai jos:

  1. Completat online și trimis pe e-mail la adresa: sorina.velicu@abpo.ro;
Cum poți completa și trimite online?
  • Descarcă formularul 230 de AICI
  • Completează câmpurile editabile;
  • Semnează folosind semnătura electronica;
  • Pentru a putea semna formularul online, trebuie să ai descarcată aplicația Adobe Reader.
  1. Printat și scanat, prin email, la adresa: sorina.velicu@abpo.ro.
  2. Poți folosi serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual.
  3. Prin poștă sau curier, la Str. Vaselor, Nr. 60, sector 2, București, în atenția Sorinei Velicu.
  4. Depus la filiala ANAF din sectorul sau orașul tău.

Ai venituri independente?

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, PFA etc): completează Declarația unică. După completarea datelor tale personale adaugă la secțiunea 6, punctul B datele Asociației Bine Pentru Oameni: Asociația Bine Pentru Oameni, cod identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 31619121, cont bancar (IBAN): RO07BREL0002002089590100.

Atunci când completezi formularul 3,5% ne ajuți să ne continuăm munca zilnică, dar și să creștem numărul celor pe care îi sprijinim!

Hai să fim în continuare alături de cei care au nevoie si să construim împreună o lume mai bună!

MULȚUMIM!